Voith Steel

Voith Steel

Kehittyneet suojakytkimet valssaamoihin

Voith Turbo Safeset AB on maailman johtava asiakaskohtaisten suojakytkinratkaisujen toimittaja. Näitä teknisesti edistyneitä tuotteita käytetään monenlaisissa toiminnoissa, kuten valssaamoissa ja suurnopeusjunissa. Suojakytkimiä käytetään suojaamaan tuotantolaitteita ja käyttöjä niiden vaurioitumisen estämiseksi ja kalliiden seisokkien ja häiriöiden välttämiseksi.

 

 

Voith Turbo Safeset toimii tiiviissä yhteistyössä Nomon kanssa, hyödyntäen Nomon monibrändikonseptia täysimääräisesti.

Nomo toimittaa monen kokoisia laakereita akselihalkaisijoille 40 mm - 1 000 mm. Laakerin valinta riippuu sen aiotusta käyttökohteesta ja -tarkoituksesta.

 

― Pyrimme mahdollisuuksien mukaan käyttämään suojakytkimissämme vakiolaakereita. Samaan aikaan jokainen suojakytkimemme on ainutlaatuinen, joten tarvitsemme myös räätälöityjä laakereita, kertoo Voith Turbo Safeset AB:n ostopäällikkö.

 

Hän selostaa, että kun he saavat esimerkiksi tilauksen rakentaa suojakytkimen valssaamoon, rakennusaikaa on käytettävissä yleensä 8-10 kuukautta.

― Kytkimiä asennetaan käyttökohteisiin, joissa tehonsiirron epätasaisuus voi aiheuttaa laitteiden vaurioitumisen. Esimerkiksi valssaamossa liian paksu metallilevy voi aiheuttaa valssien pysähtymisen, jolloin nivelakseli voi vääntyä poikki asti tai vaihteet tai moottorit voivat rikkoutua". 

Voithin verkkosivut