Terästeollisuus

Terästeollisuus

Kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja metalliteollisuuteen Pohjoismaiden parhaalla tuote- ja palveluvalikoimalla!

Teräs- ja metalliteollisuudessa laakereita ja tiivisteitä löytyy laajasta osasta tuotantoketjua; Raaka-aineiden varastoinnista aina teräksen viimeistelyprosessiin.Porin Laakeri Oy yhdessä Nomo Groupin kanssa työllistää useita yksinomaan metalliteollisuuden laakeri- ja tiivistetarpeisiin keskittynyttä työntekijää. Erityisosaamiseemme kuuluvat raaka-aineiden sulatuksesta alkaen; jatkuva valu, kylmä- ja kuumavalssaus, viimeistelyprosesseja unohtamatta.

Laakereiden ja tiivisteiden käyttöympäristö metalliteollisuudessa poikkeaa vahvasti muista valmistavan teollisuuden tarpeista. Metalliteollisuuden uniikit haasteet ovat mm. aggressiivista likaa sisältävä käyttöympäristö, vesi ja erityisesti lämpö. Lisäksi esimerkiksi laakereiden käyttöolosuhteet vaihtelevat voimakkaasti; suuret kuormitukset, isku- ja värinärasitus, vierintänopeuden vaihtelu erittäin hitaasta erittäin nopeaan, sekä äkilliset nopeuden muutokset. Nämä käyttöolosuhteet asettavat laakereille ja tiivisteille vaatimukset, joita ei muualta löydy.

Tarjoamme erittäin laajan valikoiman tuotteita sekä palveluita metalliteollisuuden tarpeisiin. Laakerituotteissa tarjoamme kattavan standardivalikoiman, metalliteollisuuden erikoistuotteet, sekä asiakkaalle räätälöidyt laakerointiratkaisut. Laakereiden kunnostus, -kierrätys ja kokonaisten valssien huollot ovat osa kattavaa palveluvalikoimaamme.

Olemme yhteistyökumppani, joka kykenee tarjoamaan kustannustehokkaita kokonaisratkaisuja metalliteollisuuteen Pohjoismaiden parhaalla tuote- ja palveluvalikoimalla.