Sellu- ja paperiteollisuus

Sellu- ja paperiteollisuus

Paperiteollisuus on toiseksi suurin laakereiden vaurioanalyysejä ja laakereiden kunnostusta käyttävä teollisuuden ala

Ankara ja haastava käyttöympäristö vaatii tuotteelta korkeaa laatua ja luotettavuutta. Paperiteollisuus voi luottaa meihin kokonaisvaltaisena kumppanina, joka tarjoaa parhaat tuotteet oikeisiin paikkoihin.Porin Laakeri Oy / Nomo Group on toimittaja, jolla on kattava sovellustietous, korkea tekninen osaaminen ja oma tekninen osasto, joka auttaa asiakasta ratkaisemaan vaativimmatkin ongelmatilanteet laakeroinneissa ja tehonsiirtoratkaisuissa. Kokonaisvaltaisena toimittajana emme myy vain tuotetta. Myymme ratkaisuja, jotka auttavat sinua säästämään kokonaiskustannuksissa.

 

Sellu- ja paperiteollisuuden uniikit ongelmat aiheuttavat laakereille korkeat vaatimukset, varsinkin kovan kuormituksen, sekä muiden laakerivaurioita edistävien osatekijöiden johdosta. Nomo Group käyttää pallomaisten rullalaakereiden osalta näihin olosuhteisiin erityisesti suunniteltuja ja hyväksi havaittuja Timkenin laakereita. Timken on vain yksi sadoista esimerkeistä sellu- ja paperiteollisuuden tarpeisiin räätälöidyistä erikoisratkaisuista, joita tarjoamme asiakkaillemme.

 

Käyttöympäristöstä johtuvan laakereiden kulumisen, sekä korroosio-ongelmien myötä, sellu- ja paperiteollisuus on toiseksi suurin laakereiden vaurioanalyysejä ja laakereiden kunnostusta käyttävä teollisuuden ala.

 

Paperitelojen raskaan kuorman aiheuttama kuoriutuma laakereiden vierintäradoilla tai vierintäelimissä ilmenee pieninä mikrohalkeamina joista irtoaa mikrolastuja, jotka aiheuttavat lisää ennenaikaista kulumaa laakerille.

 

Omaamme paljon kokemusta tehonsiirron, sekä niihin liittyvien komponenttien ongelmien ratkomisesta, josta näyttöä on useina menestyksekkäinä dokumentoituina kustannussäästöinä asiakkaiden ongelmiin. Tämän taustan turvin voimme rehellisesti todeta olevamme valmis kaikkiin haasteisiin riippumatta siitä, että onko kyseessä laakeri-, voimansiirto-, vai tiivistysongelma, joka kaipaa uutta näkökulmaa menestyksekkääseen ongelmanratkaisuun.