Puu- ja metsäteollisuus

Puu- ja metsäteollisuus

Pohjoismaissa metsäteollisuus kuuluu luonnollisena osana liiketoimintaamme

Vaativa käyttöympäristö on arkipäivää metsäteollisuudessaMetsäteollisuuden vaativa ympäristö aiheuttaa jatkuvaa rasitusta mekaniikan komponenteille, kuten laakereille. Ennenaikainen tai hallitsematon laakerivaurio aiheuttaa väistämättä kalliin keskeytyksen. Jos tähtäimessäsi on luotettavat, laadukkaat ja käytännössä hyviksi todetut mekaniikan komponentit, on Porin Laakeri Oy Nomo Group oiva valinta yhteistyötyökumppaniksi. Laaja tuotekantamme kattaa tarpeet niin laakereiden, tehonsiirron, kuin tiivistyksen ongelmien ratkomiseen esim. sahoilla.

Sahojen raakapuun jalostus valmiiksi tuotteeksi sisältää useita erilaisia haasteita, joissa oikein valittu tuote kestää hyvin. Puun kuorinnassa, sahaamisessa ja kuljettimiin liittyvissä haasteissa voit luottaa Porin Laakeri Oy Nomo Groupin tuotevalikoimaan, jolla voit pitää tuotannon käynnissä ilman yllättäviä, komponenteista johtuvia katkoksia.

OEM asiakkaat voivat luottaa erittäin pitkään kokemukseemme alalta, joka Ruotsissa on alkanut jo vuonna 1948. Nomo Group on kiistämättä markkinajohtaja sahateollisuuden laakerointiratkaisuissa.