Carryline

Carryline

Tuhansia laakereita yhdessä kuljetinjärjestelmässä

 

Carryline valmistaa vakiomallisia ja räätälöityjä kuljetinjärjestelmiä alumiinista ja ruostumattomasta teräksestä. Pakkausteollisuus on yhtiön suurin markkina ja kartonkipakkaukset ovat yleisin kääremuoto.
“Yksi haasteistamme on, että yhdellä kuljetinlinjalla on pystyttävä kuljettamaan useita eri muotoja”, yrityksen ostopäällikkö kertoo.
Toiminnan ydin on tuotantolaitos Ruotsin Kungälvissä, jossa valmistetaan vuosittain kymmenentuhatta metriä kuljettimia eri toimialoille. Pitkä ja tiivis yhteistyö on antanut Nomolle hyvän käsityksen toiminnasta, ja Nomosta onkin tullut yksi avaintoimittajista ja tärkeä varastointikumppani. Uusissa projekteissa Nomo tarjoaa teknistä tukea ja toimii ongelmanratkaisijana Carrylinelle.
Pari vuotta sitten lanseerattiin uusi spiraalikuljetin, joka vaatii minimaalisesti tilaa ja lattiapinta-alaa. Koska tuotteelle on paljon kysyntää elintarviketeollisuuden tuotantoympäristöissä, yhtiö on nyt lanseeraamassa ruostumattomasta teräksestä valmistetun mallin. Näissä käytetään monia Nomo-tuotteita.
Yksi kuljetin voi sisältää tuhansia laakereita. Yhtiö tilaa Nomolta monenlaisia kuulalaakereita. Enimmäkseen ruostumattomasta teräksestä valmistettuja vakiolaakereita, mutta myös laakeriyksiköitä ja miniatyyrilaakereita.

 

Carrylinen verkkosivut

Carryline-video