Kaivosteollisuus

Kaivosteollisuus

Nomo palvelee asiakastaan tärkeiden tuotantotavoitteiden saavuttamisessa ajattelemalla tuotantoketjua kokonaisuutena

Nomo on aktiivisesti yhteistyössä laitevalmistajien, sekä huoltohenkilöstön kanssa kehittäen parempia ratkaisuja ja pidempää käyttöikää laitteistolle.Kaivosyhtiöiden tarpeet ovat osittain hyvin samankaltaisia prosessiteollisuuden kanssa. Yhteiset tavoitteet ovat mm. mahdollisimman lyhyt laitteiston huolto-aika, edulliset ylläpito- ja huoltokustannukset, sekä tuotantokapasiteetin parantaminen. Nomo palvelee asiakastaan auttamalla näiden tärkeiden tuotantotavoitteiden saavuttamisessa ajattelemalla tuotantoketjua kokonaisuutena, johon tarjota parempia ratkaisuita jotta koko laitteisto toimisi parhaalla mahdollisella tavalla.


Nomo on aktiivisesti yhteistyössä laitevalmistajien, sekä huoltohenkilöstön kanssa kehittäen parempia ratkaisuja ja pidempää käyttöikää laitteistolle. Tämä lyhentää seisokkiaikaa ja vähentää laitteistosta aiheutuvia kokonaiskustannuksia.


Tarjoamme käyttöösi pitkän kokemuksen ja ammattitaidon kaivosalan laitteistojen laakerointi-, tehonsiirto- ja tiivistysratkaisuiden osalta niin avo- kuin maanalaiseen louhintaan ja malminkäsittelyyn.