Elintarviketeollisuus

Elintarviketeollisuus

Riippumattomana multibrand–toimittajana parannamme kilpailukykyäsi!

Asiakkaiden tarpeiden ja tuotteiden sovellusymmärrystä soveltaen tarjoamme korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat samalla kokonaiskustannuksiltaan edullisia.Pohjoismaiden suurimpiin kuuluvien ruoka- ja juomatehtaiden pitkäaikaisena kumppanina Nomo omaa erittäin laajan kokemuksen ja ymmärryksen toimialalta, joka auttaa asiakasta kokonaiskustannusten hallinnassa, sekä tuotannon tehokkuuden maksimoinnissa. Sen lisäksi, että ruoka- ja juomateollisuudessa vaaditaan luotettavia ja huoltovapaita laakerointeja korkeille kierrosalueille, tulee komponenttien olla elintarvikekäyttöön soveltuvia.


Laakereille asetetut vaatimukset ovat korkeat. Olosuhteisiin kuuluu mm. altistuminen kemikaaleille, jatkuvat vesipesut, vaihtelevat lämpötilat ja likaa sisältävä käyttöympäristö. Laakerivaurio voi aiheuttaa koko valmistusprosessin pysähtymisen, joten vaurion syyn selvittäminen ja ymmärtäminen, sekä nopea reagointi ovat avainasemassa parempaa ratkaisua etsiessä.


OEM asiakkaille ratkaisuja etsiessämme hyödynnämme vahvaa kokemustamme, sekä asiakkaiden tarpeiden ja tuotteiden sovellusymmärrystä laakeri-, tiiviste- ja tehonsiirtotuotteiden osalta ja tarjoamme korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat samalla kokonaiskustannuksiltaan edullisia. Riippumattomana multibrand–toimittajana parannamme kilpailukykyäsi!