Utbildning

Utbildning

Kärnan i nästan varje industriell applikation är ett lager.

Korrekt underhållna, kommer lagren att förlänga livslängden, öka utrustningens prestanda och tillföra en arbetssäker drift. Utan korrekt underhåll, riskerar man haverier, produktionsförluster och i allra värsta fall personskador.

 

Vare sig du är en konstruktör som är intresserad av att lära sig att välja lämpliga material och komponenter eller underhållschef som behöver få maximal drifttid och prestanda från din utrustning, kan Porin Laakeri Oy / Nomo Group hjälpa dig. Porin Laakeri Oy / Nomo Group har den specialistkunskap som behövs för att optimera livslängden och prestandan på lager i många typer av industriella applikationer och fordon.

Vår utbildning ger dig grunderna i både glid och rullningslager, hur de fungerar och vad du behöver göra för att säkerställa maximal lagerlivslängd. Vi erbjuder också en särskild utbildning i flera branscher där lagren spelar en särskilt central roll och där Porin Laakeri Oy / Nomo Group har specialist kompetens.

Vi erbjuder en mängd olika utbildningsresurser, inklusive utbildning som kan anpassas till din personal, beroende på deras yrkesroller och kan hållas ute på fält eller i kontorsmiljö. Vårt nätverk av experter inom lagringsteknik och transmissionskomponenter finns tillgängliga för er över hela Norden.