Laakereiden kunnostus

Laakereiden kunnostus

Laakereiden kunnostukset korkealaatuisia prosesseja ja työkaluja käyttäen

Laakereiden käyttöajan pidentämisellä kunnostamisen avulla, voidaan laakerin uusimisesta aiheutuvista kustannuksista säästää 20 - 90 %:a, verrattuna uuden hankintaan. Isojen laakereiden kunnostus myös vähentää ympäristörastitusta.Kustannustehokas laakereiden kunnostaminen tulee kyseeseen laakereille, joiden ulkohalkaisija on yli 200mm. Pystymme kunnostamaan laajan valikoiman erityyppisiä laakereita mm. kartio-, lieriö- ja pallomaiset rullalaakerit, kuulalaakerit ja aksiaalilaakerit – hyväksymme kaikkien merkkien laakerit kunnostettaviksi 2100mm:n ulkohalkaisijaan saakka.

Laakereiden kierrätyspalvelu on tarkoitettu laakereille, joiden ulkohalkaisija on 75 – 200mm ja joita käytetään suuria määriä. Patentoitu menetelmä sisältää mm. perusteellisen puhdistuksen ja tarkastuksen. Laakerin hionta ja kiillotus mahdollistaa käyttöiän pidentämisen laakereille, jotka muutoin heitettäisiin pois ja tilalle vaihdettaisiin uudet, mutta kustannukset uuteen laakeriin verrattuna ovat erittäin alhaiset.

• Arvioimme laakerin kunnon, toimitamme tarkastusraportin ja vahvistamme kustannukset ennen laakerin kunnostuksen suorittamista.

• Useimmissa tapauksissa laakerit voidaan entisöidä uutta vastaavaan kuntoon noin kolme kertaa uuden hankintaa nopeammalla aikataululla

• Kunnostustyö tehdään korkealaatuisia prosesseja ja työkaluja käyttäen, jotka ovat yksinomaan laakerikunnostukseen suunniteltuja

• Kierrätetyt laakerit kuuluvat vuoden rajoitetun takuun piiriin