Nomo täyttää 75 vuotta

Juhlitaan historiallista virstanpylvästä. Nomo täyttää 75 vuotta

 

Olemme nyt ottaneet ensimmäiset askeleet vuoteen 2023, jolloin yrityksemme täyttää 75 vuotta. Tulemme Järjestämään avoimien ovien päivän juhlia ympäri Pohjoismaita vuoden aikana.

 

Yrityksellämme on tähän mennessä ollut hieno matka, ja se on kehittynyt pienestä paikallisesta yrityksestä Pohjoismaiseksi toimijaksi, joka kattaa 19 paikkakuntaa viidessä maassa.

 

Vuosi 2022 päättyi saavuttaessamme liiketoimintamme kaikkien aikojen ennätyksen, suuremmalla myynnillä suuremmalle asiakaskunnalle kuin koskaan ennen. Viime vuonna otimme myös ensimmäisen askeleen teollisuuden kunnossapitopalveluihin ostamalla Nomo Industriservicen. Monet teollisuuden jälkimarkkina-asiakkaamme ottivat lisäyksen lämpimästi vastaan. OEM-asiakkaillemme varastotoimintojemme optimointi on tuonut todellista hyötyä parantaen sekä palvelutasoa että tehokkuutta. Palvelemme nyt pohjoismaisia OEM-markkinoita päävarastoistamme Tampereelta Suomessa ja Täbystä Ruotsissa paikallisten palveluvarastojen tukemana ympäri Pohjoismaita.

 

Alamme johtavana toimijana olemme sitoutuneet jatkamaan kehitystyötämme. Tänä juhlavuonna tulet näkemään enemmän Nomon digitaalisia ratkaisuja, unohtamatta päivittäisessä työssä henkilökohtaisia ja tuttuja yhteyshenkilöitä. Nomon suurin voimavara ovat ihmiset, joiden kanssa yhteistyön toivon tuovan sinulle lisäarvoa joka päivä.

Muista seurata meitä sosiaalisessa mediassa vuoden aikana tutustuaksesi Nomon ihmisiin, niin uusiin tulokkaisiin kuin joukkueen vanhempiin jäseniin.

 

LinkedIn Nomo
Facebook Nomo Industriservise