Toimitusjohtajan terveiset

Toimitusjohtajan terveiset

 

Nimeni on Henrik Walter ja aloitin vuoden alussa Nomo Groupin toimitusjohtajana.

Yrityksemme on kehittynyt vuosien varrella ja olen ylpeä, että minulla on nyt mahdollisuus jatkaa tätä matkaamme. Olen innoissani voidessani uudessa roolissani johtaa Nomon mahtavaa tiimiä. Olen vakuuttunut siitä, että suuren asiantuntijajoukkomme ja ainutlaatuisen tarjontamme ansiosta jatkamme tehtäväämme parantaa asiakkaidemme kilpailukykyä ja olla pohjoismaisen teollisuuden ongelmanratkaisija.

 

Viimeisten kahden vuoden aikana olemme kaikki kokeneet suuria häiriötä maailmanlaajuisissa toimitusketjuissa, komponentti pulan ja kiihtyvän kustannusinflaation. Nomolla olemme omistautuneet auttamaan sinua torjumaan näitä meneillään olevia ja tulevia häiriöitä. Tekniikkaan erikoistuneena jälleenmyyjänä tämä on toimintamme ydin..

 

Koemme nyt Euroopan valmistavassa teollisuudessa useita uusia trendejä, jotka varmasti vaikuttavat vaatimuksiin, joita asetetaan meille yrityksenä, kestävänä ja luotettavana tuotteiden ja palveluiden tarjoajana sinulle. Siksi meidän on jatkettava kehittymistä ja tulet saamaan lähiaikoina uutisia sekä tuote- että palveluvalikoimamme laajentumisesta.

 

Nomo on sitoutunut huolehtimaan tarpeistasi tarjoamalla erikoisosaamista ja vertaansa vailla olevan luotettavan toimitusketjun.

 

Välitämme | Tiedämme | Toimitamme

 

WE CARE | WE KNOW | WE DELIVER

 

 


Photo: photoinka.com