NOMO OSTAA LODÉNSIN

LEHDISTÖTIEDOTE 1.2.2022

NOMO OSTAA S.E. LODÉNS INDUSTRIMONTAGE AB:N JA LANSEERAA NOMO -TEOLLISUUSPALVELUT

Globaaliin teollisuuskonserniin Axel Johnson Internationaliin kuuluva Nomo Kullager AB vahvistaa edelleen asemaansa Ruotsin markkinoilla ostamalla S.E. Lodéns Industrimontage AB:n, edistykselliseen teollisuuden kunnossapitoon erikoistuneen, erittäin ammattitaitoisen teknisten ratkaisujen toimittajan. Lodénsin myötä Nomo lanseeraa uuden teollisuuspalvelukonseptin.


“Teollisuuden kunnossapitoon ja siihen liittyviin palveluihin keskittyvä Lodéns sopii täydellisesti Nomoon. Lodénsin liittyminen Nomoon on täysin strategiamme mukaista ja kasvattaa edelleen tarjontaamme kehittyneissä palveluissa lähellä ydinteknologioitamme”, sanoo Nomon toimitusjohtaja Henrik Walter.


Vuonna 1975 perustetulla Lodénsilla on vahva maine kehittyneiden teollisuuspalveluiden ja vaihteistokorjauksen asiantuntijana keskeisillä teollisuudenaloilla, kuten sellu- ja paperiteollisuudessa, terästeollisuudessa ja kaivosteollisuudessa korkean saatavuuden ja palvelutasonsa ansiosta. Tarjonta keskittyy ensisijaisesti raskaaseen käyttöön, prosessipumppuihin sekä laakereihin, tiivisteisiin ja muihin niihin liittyviin voimansiirtotuotteisiin. Yritys sijaitsee Gävlessä ja palvelee pääasiassa Ruotsin MRO-markkinoita täydentäen Nomon läsnäoloa Ruotsissa.


“Näen paljon yhtäläisyyksiä Nomon ja Lódensin tavoissa toimia markkinoilla sekä palveluissaan asiakkaita kohtaan", sanoo David Rosén, Lodénsin toimitusjohtaja. "Nomon ja Axel Johnson Internationalin osaksi tuleminen antaa meille mahdollisuuden kehittää yritystä edelleen ja ottaa seuraava askel kasvumatkallamme.”


Kauppa on voimassa 1.2.2022 alkaen.


Nomo on alan teknisten ratkaisujen toimittaja, jolla on toimintaa Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa ja Kiinassa. Yritys on perustettu vuonna 1948 ja on siitä lähtien kehittänyt vahvaa laakereiden, voimansiirron, tiivisteiden ja niihin liittyvien palveluiden tarjontaa Pohjoismaisilla markkinoilla. Nomo toimittaa tuotteita ja palveluita sekä OEM- että MRO-asiakkaille. Yrityksellä on yli 160 työntekijää, ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 670 miljoonaa Ruotsin kruunua. Nomo on osa Axel Johnson Internationalia, joka on yksityisomistuksessa oleva ruotsalainen teollisuuskonserni, johon kuuluu yli 150 yritystä 30 eri maassa. Axel Johnson International kehittää liiketoimintaansa ja kasvaa pitkäjänteisellä omistusnäkemyksellään strategisesti kapeilla markkinoilla, pääasiassa teknisissä komponenteissa sekä teollisuusprosessien ratkaisuissa.
 

Lodéns Industrimontage on moderni ja vakiintunut perheyritys, joka on perustettu vuonna 1975. Yritys ylläpitää aina korkeaa teknistä tasoa ja yhdistää tämän aina nopeaan ja oikeaan palveluun. Lodéns tarjoaa edistyksellistä teollista kenttäpalvelua yhdistettynä hammaspyörien ja vaihteistojen, sekä pumppujen että laakereiden huoltoon omassa konepajassaan.


Lisätietoja saat ottamalla yhteyttät:
Henrik Walter, Toimitusjohtaja Nomo Kullager AB, +46 (0)8 630 28 04, henrik.walter@nomo.se
David Rosén, Toimitusjohtaja SE Lodéns Industrimontage AB, +46 703 76 79 27, david.rosen@lodensindustriab.se  


www.lodensindustriab.se

 


 David Rosén & Henrik Walter