Nomo-konserniin uusi toimitusjohtaja vuonna 2022

PRESS RELEASE

 

Nomo Group, osa Axel Johnson Internationalin Power Transmission Solutions -liiketoimintaryhmää on nimittänyt Henrik Walterin, nykyisin Myynti ja Markkinointijohtaja, Nomo groupin toimitusjohtajaksi 1.1.2022 alkaen. Tämä on seurausta siitä, että nykyinen toimitusjohtaja Mattias Jaginder siirtyy uuteen rooliin muodostamaan ja rakentamaan uutta liiketoimintaryhmää, Industrial Automationia, Axel Johnson Internationaliin.

 

Henrikillä on laaja kokemus alalta ja on toiminut jo yli 20 vuotta yhtiössä. Hän on luonnollinen seuraaja johtamaan Nomon jatkokehitystä, jolla vahvistamme asemaamme pohjoismaiden johtavana laakereiden, voimansiirtotuotteiden, tiivisteiden ja niihin liittyvien palveluiden multibrand erikoistoimittajana.

 

- Olemme olleet jännittävällä matkalla ja olemme liki kaksinkertaistaneet liikevaihdon niiden lähes viiden vuoden aikana, jotka olen ollut yrityksessä. Kokemuksellaan ja liike-elämän syvällä tuntemuksellaan, Henrik on ilmeinen henkilö jatkamaan yhtiön johtamisessa ja olen erittäin iloinen, että hallitus valitsi hänet seuraajakseni, Mattias Jaginder sanoo.

 

“- Olen hyvin nöyrä ja iloinen saadessani tämän haasteen. Yhdessä yli 150 erittäin ammattitaitoisen ja osaavan työntekijämme, sekä ainutlaatuisen arvolupauksemme kanssa, olen vakuuttunut ja luottavainen, että Nomo jatkaa pohjoismaisen teollisuuden ongelmanratkaisijana ja kilpailukyvyn parantajana, Henrik Walter sanoo.

 

Toivottakaamme Henrik tervetulleeksi uuteen tehtävään 1.1.2022 alkaen. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, jos sinulla on kysyttävää.

 

Parhain terveisin

 

Mattias Jaginder
Managing Director, Nomo Group

 

Ola Sjölin
Chairman of the Board, Nomo Group