Nomo ostaa JokiLaakerin

Nomo ostaa JokiLaakerin

Nomo, joka on osa Axel Johnson Internationalia, vahvistaa entisestään asemiaan Suomen markkinoilla, ostamalla suomalaisen mekaaniseen voimansiirtoon erikoistuneen JokiLaakerin.

 

”JokiLaakerin osto on täysin linjassa strategisten tavoitteidemme kanssa. Pyrimme olemaan Pohjoismaiden johtava teknisten ratkaisujen toimittaja, laakereiden, mekaanisen voimansiirron, tiivisteiden ja näihin liittyvien palveluiden parissa. JokiLaakeri osana Nomoa on loistava ratkaisu niin työtekijöidensä, tuotteidensa kuin maantieteellisen alueensa osalta”, sanoo Mattias Jaginder, Nomo:n toimitusjohtaja.

 

JokiLaakeri on tunnettu laakerien jälleenmyyjä, joka yhdistää tuotetarjonnan, vahvan teknisen osaamisen sekä kehittyneet logistiset ratkaisut asiakkailleen Suomen markkinoilla. Yritys perustettiin vuonna 1991 ja sen vuotuinen liikevaihto on noin 18 MEUR. Jokilaakeri on alan johtava yritys Tampereella, Suomen teollisuuden keskeisimmällä alueella, ja sillä on myyntikonttorit Lahdessa, Vaasassa ja Oulussa. JokiLaakeri täydentää Nomon:n alueellista läsnäoloa Suomen markkinoilla.

 

”Osana Nomoa ja Axel Johnson internationalia voimme kehittää liiketoimintaamme ja vahvistaa tarjontaamme Suomessa. Olen vakuuttunut, että Nomo on paras mahdollinen omistaja Jokilaakerin työntekijöille, asiakkaille ja toimittajille”, sanoo Jori Paatsjoki, JokiLaakerin toimitusjohtaja.

 

Yrityskauppa solmittiin 14 keäkuuta 2019

 

Lisätietoja antaa:

Mattias Jaginder, CEO Nomo: +46 (0)70 575 08 07, mattias.jaginder@nomo.se

Jori Paatsjoki, CEO JokiLaakeri: +35 (0)8 40 063 8051, jori.paatsjoki@jokilaakeri.fi