ITSEOHJAUTUVA SÄHKÖINEN KILPA-AUTO NOMON KOMPONENTEILLA

Nomo on iloinen saadessaan jälleen osallistua Lund Formula Studentin kilpa-auton kehittämiseen. Nyt näemme valmiin designin. Toivotamme joukkueelle onnea jatkuvaan kehitykseen ja tuleviin kilpailuihin.


"Olemme todella arvostaneet panostanne organisaatioon vuosien varrella. Mahdollisuus, jonka annatte ja olette antaneet meille tarjoamalla huippuluokan laakereita on todella vaikuttanut autojen suorituskykyyn ja suunnittelumme hyvään toteutumiseen. kirjoittaa Ludvig Nilsson, Chassi Dynamics johtaja Lund Formula Student 2022:sta.


Tänä vuonna Nomo on lisännyt voimansiirtoon edistynyttä laakeriteknologiaa. Komponenttimme  tulevat olemaan auton pyörän jousituksessa (kaikki alustasta renkaisiin), pyörien sisällä ja auton ohjausjärjestelmässä.


LFS on Lundin teknillisen yliopiston opiskelijajärjestö, joka suunnittelee, valmistaa ja kilpailee vuosittain kilpa-autollaan Formula Student -kilpailuissa ympäri Eurooppaa. Formula Student on maailman suurin opiskelijoille suunnattu insinöörikilpailu ja Lundin yliopisto on ollut mukana vuodesta 2006.


Vuonna 2022 LFS tavoittelee enemmän kilpailuja, joissa he esittelevät itse kehittämäänsä Driverless-tekniikkaa todellisessa kilpailussa ja  tekev autosta nopeamman ja kevyemmän.


Näe LFS:n sähköauton täydellinen suunnittelu integroidulla kuljettajattomalla järjestelmällä.


LFS Joulukuu 2021: "Olemme vihdoin päässeet Lund Formula Student 22 -auton suunnitteluvaiheemme päätökseen. Tämän kunniaksi haluamme jakaa digitaalisen paljastuksen. Tämän tapahtuman aikana esittelemme sähköajoneuvomme täydellisen suunnittelun integroidulla kuljettajattomalla järjestelmällä. Katso esittelyvideo >>>